Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vacature coordinator bezoekwerk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Deze coördinator administreert en coördineert het bezoekwerk. Dit houdt in dat vrijwilligers gekoppeld worden aan gasten die huisbezoek willen ontvangen.

Al vele jaren is de afdeling Culemborg van De Zonnebloem een bloeiende organisatie.

Binnen de afdeling is een vacature ontstaan voor de functie van Coördinator Bezoekwerk. Deze coördinator administreert en coördineert het bezoekwerk. Dit houdt in dat vrijwilligers gekoppeld worden aan gasten die huisbezoek willen ontvangen. Hierbij wordt gelet op b.v. gemeenschappelijke interesses en wensen. Vrijwilligers worden hierin begeleid en gestimuleerd.

Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn: sociale vaardigheid, goed kunnen luisteren, integriteit, inlevingsvermogen en goed in teamverband kunnen werken. De gemiddelde tijdsbelasting is 2 à 3 uur per week.

Heeft u belangstelling voor deze functie, stuur dan uw CV naar de secretaris van De Zonnebloem afdeling Culemborg: erika@boersbroek.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0345-707042 (na 18.00 uur). U kunt ook de website raadplegen: www.zonnebloem.nl voor meer algemene informatie over De Zonnebloem.

 

Erika Boersbroek

0345-707042
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops