Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

In memoriam Elly Dijkhuizen-de Bie

Op 24 mei jl. overleed op 72-jarige leeftijd Elly Dijkhuizen-de Bie. Zij was vanaf 2014 voorzitter van De Zonnebloem afdeling Culemborg.

Daarvoor was zij vanaf 2010 vrijwilliger om in 2012 tot het bestuur toe te treden met “activiteiten” in haar portefeuille. In 2014 nam zij de voorzittershamer over van Jan van Zuilekom.

Dankzij haar gedrevenheid groeide het aantal gasten en vrijwilligers. Haar doelstelling was 10 activiteiten per jaar te organiseren voor de gasten van De Zonnebloem. Daarin slaagde zij glansrijk.

Haar ziekte, die zich tweeënhalf jaar geleden openbaarde, weerhield haar er niet van om zich voor 100% voor De Zonnebloem te blijven inzetten. Pas tijdens de laatste twee vrijwilligersvergaderingen moest zij passen.

Op maandag 3 juni werd Elly herdacht tijdens een druk bezochte afscheidsbijeenkomst in De Open Hof. Na afloop werd zij in besloten kring gecremeerd.

Haar laatste wens ging dinsdag 4 juni in vervulling. Door bestuursleden en vrijwilligers van De Zonnebloem werden van alle bloemstukken, die werden geschonken bij haar overlijden, boeketjes gemaakt die bij alle gasten van De Zonnebloem bezorgd werden. Zo werd duidelijk waar naast haar familie en vrienden haar hart lag.

Erika Boersbroek

0345-707042
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops