Als vrijwilliger op de Zonnebloemboot

Zonnebloem afdeling

Hierbij het verslag van Theo en Gerdi Mulder die als vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Dalfsen van 6 tot 11 april zijn mee geweest naar Duitsland.

Gerdi en Theo zijn samen van 6 tot 11 april mee geweest als vrijwilliger op de Zonnebloemboot. Het was voor hun beiden de eerste keer en ze hebben een hele mooie en bijzondere week achter de rug. Theo was ingedeeld in het restaurant en Gerdi bij de receptie met daarnaast schoonmaakwerkzaamheden. De eerste nacht was ook meteen een nachtdienst. Ze gingen iedere middag aan wal met de gasten en door het mooie weer konden de gasten daar volop van genieten. Een zonnetje hoort erbij als je met de Zonnebloem op stap bent. Zo zijn ze in Keulen, Andernach, Rudesheim en Koblenz aan wal geweest. Als vrijwilliger is het aan boord heel hard werken; je hebt weinig vrije tijd maar je krijgt er ook heel veel dankbaarheid voor  terug. Het was een week waar ze met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Tot slot wil het bestuur de kapitein en zijn bemanning, de organisatie en natuurlijk alle vrijwilligers bedanken dat zo'n week mogelijk wordt gemaakt voor de Zonnebloemgasten.

Co Bijker

06 134 205 62
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen