Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezocht Voorzitter

Zonnebloem afdelingsnieuws

Regio Delfland zoekt een enthousiaste voorzitter

Zonnebloem heeft prachtbaan in de aanbieding

DELFT – De regionale Zonnebloemafdeling Delfland is op zoek naar een inspirerende en enthousiaste  voorzitter.

De Zonnebloem is een vereniging in beweging. In het nieuwe beleid van de landelijk opererende vrijwilligersorganisatie wordt veel meer ruimte ingericht voor de organisatie van kleinschalige activiteiten en dat betekent dat er in de werkwijze van afdelingen een en ander gaat veranderen.

De Regio Delfland omvat twaalf afdelingen in en rondom Delft. Bij elkaar spreken we over honderden vrijwilligers die in hun directe omgeving veel goede dingen doen voor mensen met een fysieke beperking. Het Regionaal Bestuur is een overkoepelend orgaan. Wij komen vier keer per jaar met de vertegenwoordigers van de afdelingen bij elkaar om met elkaar te overleggen over de activiteiten die de afdelingen organiseren. Bovendien worden de afdelingen tijdens die bijeenkomsten in staat gesteld om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Van elkaar te leren. Als Regionaal Bestuur werken we heel nauw samen met de plaatselijke afdelingen. Bovendien bezoekt een afvaardiging van ons Regionaal Bestuur de Provinciale bijeenkomsten van de vereniging. Ook dat zijn er vier, waarbij we worden bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen binnen de Zonnebloem.

 
De nieuwe kandidaat Voorzitter kan op een warm onthaal rekenen van zijn zes collega-bestuurders. Het werk van de Zonnebloem is mooi en divers en herbergt veel uitdagingen in zich. We verwachten van onze collega veel enthousiasme.
Wat belangrijk is, is dat onze nieuwe Voorzitter zijn enthousiasme wil delen met vrijwilligers. Uiteraard moet de man of vrouw sterk zijn in samenwerken, maar ook sturing kunnen geven aan de Vereniging.

Alles bij elkaar een prachtbaan die wel wat tijd vraagt.  Je kunt zeggen dat je gemiddeld een paar uur per week aan het werk zal besteden. Het is vrijwilligerswerk, dus uiteraard onbetaald.

Geïnteresseerden in de functie van Voorzitter van de Regionale Zonnebloemafdeling Delfland kunnen zich aanmelden bij Linda Klein op: secretaris.delfland@live.nl.

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken