Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kennismaken regiovoorzitter

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het regiobestuur is blij met haar nieuwe voorzitter

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Janet  Vervoorn, ik ben 53 jaar, getrouwd en samen hebben we 3 jongens (16, 19 en 21 jaar). Inmiddels ben ik 30 jaar werkzaam als (sport)diëtist en heb ik een eigen adviesbureau. Naast mijn gezin en werk mantelzorg ik met veel liefde bij mijn ouders. Zwemmen, tuinieren en wandelen met de honden zijn de hobby's waar ik graag tijd voor vrij maak. Sinds kort ben ik als vrijwilliger begonnen bij de Zonnebloem. In mijn directe omgeving heb ik kunnen ervaren hoe blij mensen worden als ze kunnen deelnemen aan een activiteit of evenement ondanks hun fysieke beperking. Al de vrijwilligers van De Zonnebloem leveren stuk voor stuk topprestaties om dit mogelijk te maken. Graag wil ik tot deze club behoren en mijn steentje bijdragen aan het mooie Zonnebloemwerk!  Ik hoop veel van jullie in de toekomst te mogen ontmoeten. 


Janet Vervoorn
Voorzitter Regio Delfland

www.zonnebloem.nl
www.delfland.zonnebloem.nl

De Zonnebloem....er kan zoveel meer dan je denkt!

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken