Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Lotenverkoop

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zonnebloemers verkopen loten langs deuren, op markten of in supermarkten

Gratis puzzelboek bij loten van de Zonnebloem

 

Delft, 1 mei 2016

 

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Regio Delfland maken zich op voor de loterij 2016. Van 15 april 2016  gaan zij met Zonnebloemloten langs deurenOf u komt hen tegen voor de supermarkt of tijdens een braderieDe loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Zonnebloemauto

Een deel van de opbrengst van de loterij wordt besteed aan projecten, aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Een van die projecten is de Zonnebloemauto, een aangepaste rolstoelauto, te huur voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. Ook gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar de activiteiten in en rond Delft, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delft-Binnestad/Brassersdade, Delft-Buitenhof/Tanthof-West, Delft-West/Westerkwartier, Delft-Zuid/Voorhof/Tanthof-Oost, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker en Schipluiden.  

 

Gratis boek met 96 puzzels 

Naast kans op leuke geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,- heeft de Zonnebloem dit jaar een leuk extraatje voor iedereen die een lot koopt. Namelijk een Denksport puzzelboek, met 96 puzzels. Het puzzelboek is gratis aan te vragen via de website van de Zonnebloem.

 

Trekking

De trekking van de loterij vindt plaats op 26 oktober 2015. In de prijzenpot zittenmeer dan 5.000 geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,-. Zonnebloemloten à € 2 zijn tot half oktober ook te bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij.

 

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. 
Er kan zoveel meer dan je denkt. 

__________________________________________________________________

 

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken