Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

30 jaar zonnebloem afdeling Delft Zuid

Zonnebloem afdelingsnieuws

Uitnodiging voor het jubileumfeest van afdeling Delft-Zuid

         Zonnebloem 

                   40 jarig Jubileumfeest

   Beste Zonnebloemgast,

             Zondag 11 september willen 

    wij samen met U ons 

   jubileumfeest vieren!!!!

 

Het operettegezelschap “Residentie Operette ODES” gaan ons die middag verrassen met een fantastisch optreden. Zij zullen lichte operettemuziek, musical liedjes (o.a. uit de musical Sound of Music) en Hollandse liedjes ten gehore brengen. En ….. na dit optreden gaan wij u ook nog verwennen met een heerlijk buffet.

 

Het programma ziet er als volgt uit;

 

13.30 uur  Ontvangst met koffie / thee en iets lekkers

14.30 uur  “Residentie Operette ODES”, deel 1

15.15  uur Pauze

15.30 uur “Residentie Operette ODES”, deel 2

16.15 uur Einde operette

17.00 uur Buffet

18.30 uur Einde jubileumfeest

 

 

Wij wensen iedereen een fantastische middag.

 

 

 

 

Vrijwilligers afdeling Delft-Zuid​

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken