Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Herfststukje maken met pompoenen bij Elsje Fiederelsje (Bleiswijk)

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dinsdag 20 september was de Zonnebloem Afd. Bergschenhoek te gast bij Elsje Fiederelsje in Bleiswijk. Een sfeervol onderkomen dat helemaal bezaaid is met pompoenen!

 

Dinsdag 20 september was de Zonnebloem Afd. Bergschenhoek te gast bij Elsje Fiederelsje in Bleiswijk. Een sfeervol onderkomen dat helemaal bezaaid is met pompoenen!

Dat was de uitdaging voor vandaag. Een ieder kon een pompoen uitzoeken, die werd uitgehold en opgevuld met oase en allerlei takjes, appeltjes, rozenbottels etc.

Eerst werd er in de gezellig tuin een kopje koffie c.q. thee gedronken met een lekker speculaasje. Daarna werd er flink gewerkt om de pompoen op te fleuren. Zelfs de mannelijke echtgenoten stond hun mannetje en deden niet onder in het opmaken van een prachtige pompoen.

Prinsjesdag werd zeker niet vergeten. Tijdens de werkzaamheden werd een heus oranjebittertje geschonken door een van de vrijwilligers.

 

Al met al een heerlijke dag in een prachtige tuin met bijzonder fraai nazomerweer!

 

Ria Heskes

Interim Bestuurslid Activiteiten

Zonnebloem Bergschenhoek

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken