Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gasten van de Zonnebloem maken hun verlangens bekend door middel van een Wensboom.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Berkel en Rodenrijs genoten op 21 September van een gezellige middag in de Willem Huygensz zaal.

Een gezellige middag van De Zonnebloem.

 De gasten werden verwelkomd  met koffie/thee en koek. Daarna werd er een film vertoond en foto’s op eengroot scherm geprojecteerd van een vakantie in Noorwegen van 2 vrijwilligers.   Prachtige beelden van natuurschoon en vergezichten maar ook werden monumenten en mooie steden van Noorwegen bewonderd. Ook was er deze middag een wensboom neergezet. Aan de gasten werd gevraagd wensen en ideeën voor 2017 op te schrijven . Van die gelegenheid werd goed gebruik gemaakt . Aan het einde van de middag hing de boom vol. Alles wat is opgeschreven zal door de activiteitencommissie bekeken worden op haalbaarheid om in het programma van 2017 te worden opgenomen. Ondertussen genoten de gasten van een drankje en lekkere hapjes. De busjes stonden alweer klaar om iedereen naar huis te brengen.

De Zonnebloem afdeling Berkel en Rodenrijs zou het fijn vinden om nieuwe vrijwilligers te  verwelkomen. Heeft U interesse? Aanmelden kan bij onze secretaris: Marja Meijer Vlasblom 010-7511883.

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken