Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuw Regio bestuurslid vrijwilligers

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het regiobestuur is weer compleet en is heel blij met de komst van Patricia. Zij stelt zichzelf aan u voor.

Fijn om voor De Zonnebloem regio Delfland aan de slag te mogen, ik heb er zin in. Mijn naam is Patricia Nettenbreijer. Ik ben 33 jaar, heb 17 jaar een relatie en inmiddels een zoon van 1 jaar oud. Vrijwilligerswerk vind ik belangrijk om naast mijn werk te doen. Iets voor een ander doen, om een ander te helpen, en daarmee een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Ik ga heel graag als Bestuurslid Vrijwilligers voor de regio met het regiobestuur én de afdelingen aan de slag. Daarbij zal ik de focus hebben op het bezoekwerk, de activiteiten, en de cursussen die aangeboden worden door de regio. Ik sta daarin zeker open voor contact en uitwisseling.

Vanuit mijn werkende leven heb ik negen jaar mijn eigen bedrijf gehad. Als zelfstandige heb ik vele projecten mogen ondersteunen als projectleider, zowel in organisatie als communicatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de organisatie van congressen, tentoonstellingen, en concerten. Daarnaast heb ik mijn eigen boekingskantoor gehad voor de verkoop en promotie van concerten en voorstellingen. Ik vond het tijd voor een nieuwe stap en rond mijn bedrijf dit jaar af. Inmiddels heb ik een leuke werkgever gevonden en ben ik in december 2016 gestart bij een thuiszorgorganisatie in de functie van relatiebeheerder. 

Ik kijk uit naar de samenwerking met de afdelingen en het regiobestuur in Delfland en ondersteun en denk graag mee waar wenselijk. Ik ben een meedenker, luisterend oor, breng structuur, positiviteit en energie. Daarbij staan mensen, wensen en mogelijkheden centraal. Heel graag tot ziens!

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken