Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een doorzetter

Zonnebloem afdelingsnieuws

Samen op de tandem kun je zoveel meer

 

Vandaag is een speciale dag voor onze gast Nel Buijs-van Kralingen. Sinds de 87-jarige mevrouw Buijs in april 2016 is genezen van haar gebroken heup, fietsten wij in anderhalf jaar meer dan 2000 km op de tandem. In de zomer van 2015 vroeg Nel Buijs, die zeer slechtziend is, of een Zonnebloem-vrijwilliger met haar op de tandem zou willen fietsen. Het leek mij wel iets en meteen was er een klik tussen ons. Weer of geen weer - zoals vandaag - gaat zij mee eropuit en beleven we mooie momenten. Zo fietsten wij vorige maand voor de derde keer de Rabo-sponsortocht. Ik ben reuze trots op mijn fietsmaatje en daar hoort natuurlijk een bloemetje bij. Hopelijk kunnen we samen nog veel kilometers fietsen.

 

De Zonnebloem: Er kan zoveel meer dan je denkt.

 

Secretaris afdeling Bergschenhoek

Henk Starink

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken