Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Van gedachte wisselen met de vakantievrijwilliger

Het Regiobestuur wil graag met de potentiele vakantie vrijwilliger over de mogelijkheden spreken die eventueel vanaf 2019 kunnen plaatsvinden

Beste Vakantie Vrijwilligers/verplegenden van De Zonnebloem,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten ziet het vakantie aanbod van De Zonnebloem er vanaf 2018 anders uit. De landelijke vaarvakanties met het eigen schip blijven in de oorspronkelijke vorm bestaan maar de landelijke en regionale vakanties georganiseerd door het Nationaal bureau zijn komen te vervallen. Er wordt nu een overstap gemaakt naar de Afdelingsvakantie Nieuwe Stijl. (informatie hierover is na te lezen op de website Mijn Zonnebloem)

Als Regio Delfland zijn wij ons aan het oriënteren over de mogelijkheid om in de toekomst regionale vakanties nieuwe stijl aan te bieden aan onze gasten. Een voorwaarde hiervoor is dat er genoeg vakantievrijwilligers zijn die zich willen inzetten voor deze vakanties Nieuwe Stijl. Het organiseren van deze vakanties zal anders verlopen dan in het verleden en zal ook meer inzet en tijd van de vakantievrijwilliger vragen.

Graag zouden wij vernemen of jullie nog steeds beschikbaar zijn als vakantievrijwilliger/verplegende en of jullie belangstelling hebben om hierover verder met ons in gesprek te gaan?

Wij zien jullie reacties , uiterlijk 15 maart a.s., met belangstelling tegemoet!

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken