Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Joke Tettero

Veel waardering voor een bijzondere vrijwilliger

Joke Tettero

De Zonnebloem heeft veel vrijwilligers waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn.
De afdeling Pijnacker heeft 55 vrijwilligers.

Maar De Zonnebloem heeft ook een aantal super-vrijwilligers waar we super blij mee zijn, en een van deze super-vrijwilligers is
Joke Tettero.

Joke is bestuurslid geworden in november 2003 en is nu dus 15 jaar bestuurslid van de Afdeling Pijnacker. Joke is drie termijnen dus 9 jaar voorzitter geweest van deze afdeling daarna is zij teamleider bezoekdienst geworden. Gedurende 5 jaar was zij in de regio Pijnacker actief als vertrouwenspersoon. Daarvoor is Joke ook nog 6 jaar actief geweest in het regiobestuur van Delfland.
Joke heeft een warme persoonlijkheid en organiseerde haar werk altijd voortreffelijk. Ook in de regio Delfland droeg zij haar steentje bij, kritisch maar altijd constructief.
Ik heb dit ook altijd als zeer positief ervaren en Joke wist waar zij over sprak en de kritiek was ook altijd opbouwend.
Zij blijft wel lid en zal blijven meedraaien echter niet meer in de arbeidsintensieve zaken.
Ik vond het een eer toen jullie voorzitter Frans Lettinga mij vroeg om Joke toe te spreken en haar voor haar zeer verdienstelijke inzet namens de Zonnebloem de gouden insigne te mogen overhandigen.
Joke bedankt voor alles.

Pijnacker, 16 mei 2018,

Jacques van den Berg
Penningmeester Regio Delfland.
 

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken