Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

De Zonnebloem Nootdorp zet haar gasten in het zonnetje

De Zonnebloem Nootdorp zet haar gasten in het zonnetje

Lia Middeldorp en Emmy Remmerswaal van De Zonnebloem en Linsey Lindeman van De Lelie

De Zonnebloem Nootdorp zet haar gasten in het zonnetje

Na een zeer geslaagde spelletjesmiddag in Nové op vrijdag 21 februari was het de bedoeling om in april met alle gasten en vrijwilligers te genieten van het samenzijn tijdens een heerlijke Paaslunch. Maar helaas! De Zonnebloem heeft te maken met kwetsbare mensen en gezien de huidige omstandigheden is besloten alle activiteiten tot 1 september te annuleren. De Zonnebloem wil haar gasten graag aangesloten houden bij de maatschappij door het bieden van sociale en recreatieve activiteiten. Maar de veiligheid en gezondheid van de gasten en vrijwilligers blijft uiteraard topprioriteit. Om toch de contacten te onderhouden is er door de vrijwilligers met Pasen wel iets extra's voor de gasten gedaan. Ook wordt er geregeld naar de gasten gebeld voor een praatje en wordt er naar de gasten zo nu en dan een kaartje gestuurd. Voorlopig zullen de geplande activiteiten niet doorgaan. Daarom heeft het Bestuur van de Zonnebloem Nootdorp bedacht om alle gasten “in het zonnetje te zetten” met een chocolade Zonnebloem. Sinds 1 mei is in het centrum van Nootdorp Chocolaterie De Lelie gevestigd. Dankzij het vakmanschap, de ervaring en de keuze voor ambachtelijke bereiding met natuurlijke ingrediënten heeft De Lelie heerlijke luxe chocolade Zonnebloemen gemaakt en fraai verpakt. Het bestuur heeft deze chocolade Zonnebloemen bij alle gasten afgeleverd. Wanneer het openbare leven weer op gang komt, zal De Zonnebloem Nootdorp weer heel voorzichtig, waarschijnlijk eerst in kleinere groepjes, op dat moment haalbare activiteiten voor haar gasten gaan organiseren. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Emmy Remmerswaal tel. 015-2220247

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken