Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Rolstoel duwen mag weer

Mensen die hulpbehoevenden helpen of ondersteunen hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Rolstoel duwen mag weer
 
Mensen die hulpbehoevenden helpen of ondersteunen hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden. Dat is één van de versoepelingen die op 1 juli zijn ingegaan en waarover we in de extra nieuwsbrief van afgelopen woensdag al hebben bericht. Het houden van 1,5 meter afstand, het vermijden van drukte en het naleven van de hygiëneregels blijven de belangrijkste basisrichtlijnen. Voor de 1,5 meter afstand richtlijn wordt een uitzondering gemaakt voor het ondersteunen, verzorgen en begeleiden van hulpbehoevenden, zoals een rolstoel duwen en een arm bieden bij het lopen. Dit betekent dat jullie als afdeling ook weer met deelnemers op pad kunnen en ‘live’ met elkaar kunnen vergaderen. Het nieuwe samen geldt pas als het voor vrijwilligers en deelnemers goed voelt en jullie als afdeling er aan toe zijn. Op Coronavirus en de Zonnebloem lees je meer over de versoepelingen en wat ze voor het Zonnebloemwerk betekenen.

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken