Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Delft Noord zoekt vrijwilligers

De nieuw op te richten afdeling Delft Noord zoekt vrijwilligers

Kom jij ook gezellig één van onze deelnemers bezoeken?
De Zonnebloem zoekt vrijwilligers voor een nieuwe afdeling Delft-Noord.

De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. Wij bezorgen onze gasten graag een leuke dag. Daar draait het bij ons om.

Onze vrijwilligers laten zien dat er véél meer mogelijk is! Met aandacht, activiteiten, vakanties en betere mobiliteit en toegankelijkheid. Er kan zoveel meer dan je denkt.

In Delft zijn al twee afdelingen actief en we starten een nieuwe afdeling Delft-Noord (wijken Binnenstad en Vrijenban). Iedere Zonnebloemafdeling heeft een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij organiseren activiteiten, huisbezoek en vakanties voor mensen bij hen in de buurt die dat nodig hebben en daar heel blij van worden. Door dit samen te doen en samen de handen in één te slaan, maken we de stad een stukje mooier!

Wil jij daar deel van uitmaken? Dan gaan we graag in gesprek!

We zoeken voor de nieuwe afdeling Delft-Noord meerdere enthousiaste vrijwilligers voor huisbezoek en/of het begeleiden van activiteiten.

Als bezoekvrijwilliger ga je ongeveer 1 keer per 2 weken op bezoek bij een deelnemer van de Zonnebloem. Jullie drinken een kopje koffie, maken een wandeling, doen een spelletje of iets anders dat jullie allebei leuk vinden. Ook kan je op oproep helpen bij onze activiteiten, zoals een lunch, hightea of uitstapje met onze gasten.

Onze gasten (deelnemers) zijn inwoners van Delft met een lichamelijke beperking, vooral ouderen, die er niet alleen op uit kunnen gaan.

Jouw bezoek is een gezellig, waardevol contactmoment voor jullie beiden. Ook bij jou in de buurt is er een Zonnebloemdeelnemer die jou deze glimlach kan geven.

Wat vragen wij?

 • Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de doelgroep

 • Sociaal vaardig/ goede contactuele eigenschappen

 • Inlevingsvermogen

 • Integer

  Wat bieden we?

 • Zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden

 • Afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer

 • Zinvolle vrijetijdsbesteding

 • Ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden

 • Nieuwsbrief voor vrijwilligers en een vrijwilligerspas voor leuke aanbiedingen op dagjes uit

 • Aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem

  Uiteraard zijn wij als Zonnebloem ook 'coronaproof 'en hebben we ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden dat en hygiëne- en beschermingsmaatregelen genomen zijn.

Linda Klein

015-3646820
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Bezoekwerk
 • Kunst en cultuur
 • Uit eten/terrasje pakken
 • Winkelen
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken