Jubilaris Anneke van Adrichem

Uitreiking gouden speld aan Anneke van Adrichem

Anneke van Adrichem werd op 14 februari in het zonnetje gezet. Ze is al 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Zoals ze zelf zegt: "Ik wilde iets voor andere mensen betekenen en vind werken met oudere mensen leuk. Ook het contact met de andere vrijwilligers is fijn, we hebben een leuk team en dat werkt dan heel goed. Ik heb er geen spijt van gehad; het kost energie maar je krijgt er zoveel energie voor terug.
 
Gasten bezoeken doe ik graag, je bouwt een band met ze op en kan daardoor soms veel voor hen betekenen in voorspoed maar ook in tegenspoed.
Ook meedoen aan de activiteiten is fijn, dat kun je dan later weer met je gasten delen en er samen van nagenieten. Onze gasten hebben een fijne dag gehad maar de vrijwilligers ook! 
De gasten zijn altijd blij als je komt en als je naar huis gaat bedanken ze je dat je geweest bent, daar doe je het toch voor en dat geeft natuurlijk een goed gevoel.
 
Een hele leuke ervaring: ik bezocht een echtpaar zonder kinderen en bracht met Sinterklaas een kadootje met een rijm voor hen beide mee. Ze waren zo verrast: ze hadden nog nooit een persoonlijk Sinterklaasrijm gehad! Wat waren ze daar blij mee! Kleine moeite, groot plezier en volgend jaar weer natuurlijk!
Dit is een korte samenvatting van de afgelopen 25 jaar."
 
Het was een fijn moment in de bijeenkomst en we hopen dat Anneke nog lang vrijwiliger blijft!
 
 
 

Ellen Verbakel

0637344489
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?