Rolstoelwandelen

Een prachtig rondje in de buurt

Op 3 en 9 augustus waren de jaarlijkse rolstoelwandelingen. Geen Coronabeperkingen dus konden we twee keer met 12 rolstoelen op pad. Vanuit de Kickerthoek maakten we een ommetje door de wijk bij de Kristalweg en daarna door naar Look-West. Na een korte pauze met een heerlijk komkommertje en/of tomaatje ging de route door Look-West naar het Harnasch.
Veel gasten zouden er zelf verdwalen omdat dit gedeelte van Delft en Den Hoorn volkomen nieuw voor hen was. Maar onze rolstoelduwers wisten feilloos de weg te vinden naar het erf van Boerderij Kleijweg, waar de koffie klaarstond. In de schaduw van grote parasols was het genieten met een extra glaasje water en iets lekkers bij de koffie. De gastvrouw had een grote vaas Zonnebloemen neergezet met een aantal oude foto’s  van de boerderij, waar ook nog iets bij verteld werd.
Met nog een stukje Look-West kwamen we weer in het bekende deel van  Den Hoorn om op het terras van de Pitstop van een ijsje te genieten.
Het organisatieteam van de rolstoelwandelingen krijgt een extra bedankje omdat ze dit keer de nodige zorgen hadden over het (op tijd) leveren van de rolstoelen en over het weer; er werden heel hoge temperaturen voorspeld en wat doe je dan! Gelukkig stond er een beetje wind, werd het mede daardoor niet té warm en hebben weer veel mensen van een heerlijk uitje kunnen genieten!

Ellen Verbakel

0637344489
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?