Optreden zanggroep FEM 25 maart 2024 in de Kickerthoek

Zanggroep FEM brengt een modern paasverhaal met muziek ten gehore

Dit jaar laat de lente op zich wachten, regen en wind houden ons binnen. Zo in de aanloop naar Pasen groeit de behoefte aan zonneschijn en om naar buiten te gaan.  Deze maandagmiddag in maart lijkt het weer wel naar ons te luisteren. Een vrolijk zonnetje begroet ons op weg naar de Kickerthoek. 

Daar treedt de zanggroep FEM op voor 45 gasten en een tiental vrijwilligers. De twee zangeressen en een zanger brengen een modern paasverhaal met muziek ten gehore. Naar het paasverhaal wordt aandachtig geluisterd en door de afwisseling met Engelstalige en Nederlandse liedjes komt de oude paasboodschap voor hoop en vrede weer springlevend over. De zangnummers zijn sfeervol afgestemd op het passverhaal. Hoewel nog niet iedereen bekend is met een nummer van de groep U2, wordt daarentegen “Hallelujah” van Leonard Cohen door de hele zaal meegezongen en gaan de armen in de lucht. Het gevoelige nummer “Mag ik even bij jou zijn” van Claudia de Breij doet hier en daar een traantje schieten. 

Met een groot applaus wordt het optreden afgesloten en uit de zaal klinkt direct de oproep om voor de kerst dit samen opnieuw zo te beleven. Zangroep FEM en de vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet en hierna genieten we nog van een drankje en een hapje.  De chauffeurs staan weer klaar en zo kunnen we gesterkt met het Paasverhaal en elkaars gezelschap de paasdagen in. En daar past natuurlijk een paasattentie prima bij. 

Ellen Verbakel

0637344489
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?