Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een zonnige groet in coronatijd

img-20200416-wa0008jpg

Omdat de activiteiten van De Zonnebloem feitelijk stilliggen wilden we onze gasten een hart onder de riem steken.

Op 16 april werden 230 orchideeën afgeleverd op 3 verschillende locaties. Voor de wijken Vrederust en Morgenstond vond bezorging plaats bij de betrokken coördinatoren, die op hun beurt veel vrijwilligers charterden om ze te bezorgen. Voor de gelegenheid hadden we speciale visitekaartjes laten drukken met de boodschap: "Een zonnige groet in deze cornatijd. Blijf gezond!"

Voor de wijken Leyenburg en Moerwijk/Wateringseveld werden de plantjes afgeleverd aan de Weesperstraat, alwaar de vrijwilligers van Leyenburg al klaarstonden voor de verspreiding.

Het bezorgteam was tijdelijk versterkt met Hans en Mireille, die tot vorig jaar de jongerenwerkgroep leidden. Zij hebben Wateringseveld voor hun rekening genomen. Soerin en Coenraad ontfermden zich over Moerwijk.

De gasten reageerden blij verrast. Zie bijgaande foto's

Coenraad Vrouwenvelder

070-3655458
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk