Nieuwsbrief mei 2021

Onderwerpen: Loterij; Zonnebloemvakantie 2022; Jubileum.

Zonnebloemloterij Escamp: help mee (online) loten te verkopen zodat we activiteiten kunnen blijven organiseren.

De Zonnebloemloterij is weer van start. Vanwege de coronamaatregelen is online lotenverkoop nog steeds het veiligst. Op deze pagina kan je loten kopen waarmee je kans maakt op mooie prijzen, maar tegelijk onze afdeling steunt: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a03007.
Het zou fijn zijn als je deze link in je netwerk kan delen. Vaak vinden mensen het heel leuk om een vrijwilliger die ze kennen te steunen door een lot (€2) te kopen. En ze maken gelijk kans op mooie prijzen!

Met de opbrengst van de loten organiseren wij activiteiten en uitjes voor onze gasten in stadsdeel Escamp We hopen namelijk na de coronacrisis weer veel mooie activiteiten te kunnen bieden. Maar ook in deze tijd houden onze vrijwilligers contact met de deelnemer. Door een telefoontje, een extra kaartje in de bus of een presentje aan de deur. 
Enkele vrijwilligers hebben aangegeven om papieren loten huis- aan-huis te willen verkopen. Dat kan ook. Wil jij dat ook? Meld je dan even via escamp@zonnebloem.nl, dan zorgen we dat je enkele lotenboekjes krijgt.

Zonnebloemvakantie Escamp 2022: werkgroepleden gezocht!

In 2019 zijn wij op Zonnebloemvakantie geweest naar Dongen. Wij hadden het voornemen om in 2020 een nieuwe reis te organiseren voor onze gasten, maar door het coronavirus kon dit helaas niet doorgaan. Wij als bestuur en als werkgroep vonden dat ontzettend jammer! Nu de versoepelingen weer in zicht zijn, willen wij graag starten met de organisatie van een vakantie in het voorjaar 2022. Maar dit kunnen wij niet alleen.... Daarom deze oproep: Zie jij het zitten om mee te helpen en deel te nemen aan de werkgroep "Vakantie Zonnebloem Escamp 2022"? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar escamp@zonnebloemdenhaag.nl of door te bellen met Jacob (0615586606).

Wie wil meedenken over een feestje voor ons 12,5 jarig jubileum?

Op 1 juli bestaat onze afdeling maar liefst 12,5 jaar in deze vorm. Dat willen we graag samen vieren! We zoeken enkele enthousiastelingen die  met hulp van het bestuur een leuk feestje willen organiseren, want we hopen tegen die tijd (of in het najaar) weer samen te kunnen komen. Houd jij wel van een feestje? Meld je dan aan voor de jubileumcommissie via escamp@zonnebloemdenhaag.nl 

Input voor nieuwsbrief

We hopen dat je het leuk vindt via deze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van wat er in de afdeling speelt. Een foto, verslagje, tip of vraag: álles is welkom. Aanleveren kan via escamp@zonnebloemdenhaag.nl.

We hopen de volgende nieuwsbrief in juni te versturen.

Coenraad Vrouwenvelder

06 88812285
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk