Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan de Kerstmarkt in het Tuincentrum Ockenburg

Op 20 november zijn de gasten van Zonnebloem Haagse Hout naar de Kerstmarkt gegaan in het Tuincentrum Ockenburg. Bij binnenkomst was het al genieten van de enorme hoeveelheid aan kerstartikelen die vakkundig uitgestald zijn. Voor onze gasten was het een lust voor het oog.

Na koffie en gebak is de hele groep in beweging gekomen om al het moois van dichtbij te bekijken en aan te raken. De ooh’s en de aah’s waren regelmatig te horen. Er werd flink gelachen en gekwebbeld. Men genoot zichtbaar en hoorbaar van de gezellige warme sfeer en al het moois dat te koop was.

Menigeen schoot gelijk in de kerststemming en de portemonnees werden regelmatig getrokken om kerstversiersels voor thuis aan te schaffen. Na de eerste koopronde was het tijd om aan tafel te gaan voor de lunch. Er is een uitstekende en smakelijke lunch geserveerd en een ieder was het er over eens dat het een goed verzorgde maaltijd was.

Na nog een koopronde was het weer tijd om naar huis te gaan. Bepakt en bezakt en tevreden over de aankopen ging iedereen naar de hal. Het wachten was op de taxibussen die uiteindelijk allemaal kwamen opdagen om iedereen weer veilig thuis af te leveren. Een geslaagd en gezellig uitje dat zeker nog voor herhaling vatbaar is.

Yvonne van der Marck

06-10616768
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk