Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Haagse Hout haalt € 625,= op

Zondagmiddag 10 november klonken er vanuit de Adventkerk aan de Robijnhorst in Den Haag Mariahoeve, bekende nummers uit de hitlijsten van de jaren ’60 tot nu toe.

 

De band “PENSIOENGASTEN” gaf een geweldig concert voor Zonnebloem Haagse Hout. Door de toegangsprijs van € 10,= is er € 625,= opgehaald voor de afdeling Haagse Hout. Met dit geld gaat de afdeling wensen vervullen van gasten. Met de onlangs geschonken Zonnebloemauto door Louwman gaan onze gedreven vrijwilligers gasten een privérit aanbieden naar bijvoorbeeld een familielid die ze lang niet hebben gezien of een ritje naar de geboorteplaats.  

Yvonne van der Marck van de afdeling Haagse Hout: "Voor het concert hebben wij drie Albert Heijn locaties in Haagse Hout bereid gevonden om het te sponsoren in de vorm van hapjes en drankjes, waardoor we het volledig opgehaalde bedrag aan ons goede werk kunnen besteden. In de komende tijd maken wij bekend welke wensen wij in vervulling hebben laten gaan."

Yvonne van der Marck

06-10616768
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk