Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Regionale dagboottocht

Zonnebloem afdeling

In 2014 zijn de jaarlijkse dagboottochten gehouden in september.

Met in totaal 100 personen (gasten + vrijwilligers) hebben we een fantastische boottocht gemaakt op de nieuwe boot: De Jan Plezier. Heerlijk weer, veel op het bovendek gezeten in het zonnetje. Tevreden gasten, kortom een heerlijke dag.

Foto impressie

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals