Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vlaggetjesdag 2016

Zonnebloem afdeling

Bij gelegenheid van vlaggetjesdag verkochten vrijwilligers van diverse afdelingen loten ten bate van het werk van de Zonnebloem.

In de ochtenduren, nadat de eerste regenbuien voorbij waren, was de stemming opperbest. Helaas werd het weer in de loop van de middag zo slecht dat d3 stand voortijdig moest worden opgebroken. Desondanks zijn er vele tientallen loten aan de man gebracht.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals