Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan het Louwman Museum

Op 13 maart 2018 heeft een groep van 10 gasten en vrijwilligers van afd Haagse Hout een bezoek gebracht aan het Louwman Museum.

Het was voor de groep een leuke ervaring om even terug te gaan in de tijd en nogmaals te kunnen genieten van automobielen uit hun jonge jaren. De gasten en ook de vrijwilligers hebben genoten van de activiteit en hebben ter afsluiting nog koffie met iets lekkers gebruikt in het restaurant van het Museum. 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals