Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan Madurodam

madurodamjpgjpg

Op 23 mei heeft de afdeling Haagse Hout een bezoek gebracht aan Madurodam.

De deelnemers zijn gastvrij ontvangen door collega Zonnebloemers Lidy en Lisette die de rolstoelen hebben verzorgd en door medewerkers van Madurodam met koffie/thee en iets lekkers, waarna iedereen het park in kon. De deelnemers waren verbaasd over alle nieuwe attracties die in de loop der jaren zijn bijgekomen. De meesten waren er al een tijdje niet geweest. Er zijn volop Marsjes gemaakt bij de chocoladefabriek en menigeen heeft daar een groot gedeelte van de tijd gebivakkeerd. Alleen de klompenfabriek was helaas gesloten waardoor de deelnemers zonder klompen naar huis moesten. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.

Het was prachtig weer, niet te koud en niet te warm en de regen was precies goed getimed om zich alleen te manifesteren tijdens de lunch, waar iedereen overigens erg van genoten heeft. Men had goede zin en de sfeer onderling was geweldig! Er werd volop gelachen en gekletst en de dag was voor velen veel te snel om. Tevreden zijn de deelnemers tegen vieren met de taxibussen weer naar huis gereden. Tot een volgend uitje!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals