Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Madurodam

madurodamjpgjpg

Op 23 mei heeft de afdeling Haagse Hout een bezoek gebracht aan Madurodam.

De deelnemers zijn gastvrij ontvangen door collega Zonnebloemers Lidy en Lisette die de rolstoelen hebben verzorgd en door medewerkers van Madurodam met koffie/thee en iets lekkers, waarna iedereen het park in kon. De deelnemers waren verbaasd over alle nieuwe attracties die in de loop der jaren zijn bijgekomen. De meesten waren er al een tijdje niet geweest. Er zijn volop Marsjes gemaakt bij de chocoladefabriek en menigeen heeft daar een groot gedeelte van de tijd gebivakkeerd. Alleen de klompenfabriek was helaas gesloten waardoor de deelnemers zonder klompen naar huis moesten. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.

Het was prachtig weer, niet te koud en niet te warm en de regen was precies goed getimed om zich alleen te manifesteren tijdens de lunch, waar iedereen overigens erg van genoten heeft. Men had goede zin en de sfeer onderling was geweldig! Er werd volop gelachen en gekletst en de dag was voor velen veel te snel om. Tevreden zijn de deelnemers tegen vieren met de taxibussen weer naar huis gereden. Tot een volgend uitje!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals