Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bloemschikken met afd. Segbroek

blloemschikkenjpgjpg

Volkstuinvereniging ‘Nut en Genoegen’ had vandaag weer ruimte beschikbaar gesteld voor Zonnebloem Segbroek. Er werd een fleurig paasstuk gemaakt.

Bloemen in de kleuren geel, wit en oranje waren er om mooi geschikt te worden. Onder het genot van koffie of thee met een heerlijke plak cake, gebakken door Lenie, ging iedereen aan de gang. Gonny, Annelies en haar dochter hadden al een voorbeeld gemaakt en hielpen bij het opmaken van een bloementaartje. Met een eitje, een kippetje en wat gele veertjes werd het vervolmaakt. Er kon ook nog even een wandelingetje buiten gemaakt worden. Nadat men elkaars resultaten had bewonderd, werden de stukjes in folie verpakt en hoefde er alleen nog gewacht te worden op de taxibusjes, die iedereen weer thuis zouden brengen.

Een link naar de foto's vind je hier

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals