Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lunchbijeenkomst in het Restaurant van de Francois Vatelschool

Op 14 februari is het activiteitenjaar van Zonnebloem Haagse Hout begonnen met een goed bezochte lunch in het Restaurant van de Francois Vatelschool.

Zoals vorig jaar zal er een keer per maand een lunchbijenkomst worden georganiseerd. Voor een schappelijke prijs wordt er een driegangenlunch geserveerd door de leerlingen van de school. Een mooie gelegenheid om gezellig samen te eten en de laatste nieuwtjes te delen.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals