Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Verwendagen ROC Mondriaan

mondriaan1jpgjpg

De leerlingen van de afdeling ‘Uiterlijke Verzorging’ van ROC Mondriaan hebben zich deze week ingespannen om gasten én vrijwilligers van de Zonnebloem te verwennen met een behandeling.

Diverse mensen van de afdelingen Segbroek, Laak, Haagse Hout, Ypenburg, Hofkwartier en Loosduinen wilden wel een mooi kapsel, een gezichtsbehandeling of keurig gelakte nagels. Als er tijd genoeg was kon voor alle drie gezorgd worden. Tevreden ging men weer naar huis. Leerlingen en personeel van ROC Mondriaan werden hartelijk bedankt.

Een link naar de Fotos vind je hier

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals