Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Wandelen in het Zuiderpark met afd. Segbroek

wandelenzuiderpark3jpgjpg

De dag begon grijs met regen, maar gelukkig klaarde het op.

Toen de gasten aankwamen op Sportcampus Zuiderpark, scheen de zon weer volop. Eerst werd in het restaurant een uitgebreide lunch geserveerd: koffie, thee, jus d‘orange en melk, zachte broodjes met ‘hete kip’ en allerlei soorten beleg, yoghurt en fruit. Voor elk wat wils dus. Er was meer dan genoeg.  Zodra iedereen voldaan was kon er gewandeld worden. Maar wat was dat nu? Regendruppels? Het was een mini-mini buitje en daarna bleef het uren droog. In het Zuiderpark konden het rosarium, het arboretum, de bloementuin en nog veel meer bekeken worden. Engelien had voor allen een plattegrond met informatie gemaakt. Tussen drie uur en half vier kwam iedereen weer terug in de sportcampus waar ervaringen gedeeld werden en nog een drankje gedronken kon worden. De taxibusjes waren dit keer op tijd om iedereen weer veilig naar huis te brengen.

Een link naar de foto's vind je hier

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals