Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lotenverkoop op veteranendag 25 juni 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Iets goeds doen voor een ander? Help ons met het verkopen van Zonnebloemloten!

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is Zonnebloem regio den Haag op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Den Haag gezellige activiteiten, leuke uitstapjes en zelfs aangepaste vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking die er niet zelfstandig op uit kunnen.

Op 25 juni staan we met een Zonnebloem stand en een team lotenverkopers bij de Veteranendag!

Op deze dag willen wij zoveel mogelijk loten verkopen.

Iedereen die 2 uur tijd heeft en het belangrijk vindt dat mensen met een handicap, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij: Carla de Ruyter, telefoonnummer: 06-51272739, email: carla.deruyter@zonnebloem.nl.

We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen.  We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke  beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Er kan zoveel meer dan je denkt!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals