Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lotenverkoop op veteranendag 25 juni 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Iets goeds doen voor een ander? Help ons met het verkopen van Zonnebloemloten!

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is Zonnebloem regio den Haag op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Den Haag gezellige activiteiten, leuke uitstapjes en zelfs aangepaste vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking die er niet zelfstandig op uit kunnen.

Op 25 juni staan we met een Zonnebloem stand en een team lotenverkopers bij de Veteranendag!

Op deze dag willen wij zoveel mogelijk loten verkopen.

Iedereen die 2 uur tijd heeft en het belangrijk vindt dat mensen met een handicap, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij: Carla de Ruyter, telefoonnummer: 06-51272739, email: carla.deruyter@zonnebloem.nl.

We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen.  We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke  beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Er kan zoveel meer dan je denkt!

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals