Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale vakantieweken 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

De regio Den Haag van de Zonnebloem organiseert groepsreizen in binnen- en buitenland voor mensen vanaf 18 jaar die afhankelijk zijn van verpleging en/of persoonlijke verzorging...

en die daarnaast afhankelijk zijn van een rolstoel.
De mate waarin iemand zorg nodig heeft, is voor een groot deel bepalend of iemand wel of niet aan een Zonnebloemvakantie kan deelnemen. Voor regionale vakanties komen mensen in aanmerking die afhankelijk zijn van verpleging en/of persoonlijke verzorging of afhankelijk zijn van een rolstoel. Er zijn enkele uitzonderingen wanneer iemand niet kan deelnemen aan een vakantie.

Deelname is niet mogelijk voor mensen:

  • met een verstandelijke- of psychische beperking;
  • met een besmettelijke ziekte;
  • met een vorm van dementie.

In samenwerking met de regio’s Wilsveen en Delfland organiseren wij in 2017 de volgende vakantieweken:

18 april t/m 23 april 2017 Elsloo, Friesland / de Vrije Vogel
15 mei t/m 20 mei 2017 Bad Bevensen, Duitsland
19 juni t/m 24 juni 2017 Mechelen, Limburg / Heerenhof
21 sep t/m 26 sep 2017 Elsloo, Friesland / de Vrije Vogel

Verreweg de meeste mensen die aan een Zonnebloemvakantie hebben deelgenomen vinden het een erg leuke en bijzondere ervaring. Niet voor niets komen de meeste  na één keer ook weer terug.

Ben je geïnteresseerd om als deelnemer mee te gaan?
Vul het voorinschrijvingsformulier in en zend dit naar coordinatorvakantieweek@gmail.com.
Na ontvangst wordt er contact met je opgenomen.

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te gaan?
Vul het voorinschrijvingsfomulier vakantievrijwilliger in en zend dit naar coordinatorvakantieweek@gmail.com

 

 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals