Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Tweede Zonnebloem-auto onthuld

Zonnebloem afdelingsnieuws

In Den Haag komen vijf extra zonnebloemauto's gesponsord door de gemeente.

Op donderdagmiddag 22 juni werd de tweede zonnebloemauto in Den Haag onthuld door wethouder Karsten Klein. Deze onthulling vond plaats bij wijkcentrum Mariahoeve in aanwezigheid van enkele vertegenwoordigers van de afdeling Haagse Hout en het regiobestuur alsmede officials van de gemeente en de zonnebloem. Deze auto is een van de vijf auto's die door de gemeente Den Haag aan de Zonnebloem beschikbaar worden gesteld. 

Deze auto zal worden gestationeerd worden bij het wijkcentrum aan de Ivoorhorst. De overige "Haagse" zonnebloemauto's zullen gespreid in de stad een plaats krijgen.

 

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals