Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Coördinator bezoekwerk

Voor enkele afdelingen in Den Haag is de Zonnebloem op zoek naar een nieuw bestuurslid/ coördinator bezoekwerk.

Wilt u uw bestuurlijke ervaring op vrijwillige basis inzetten voor een maatschappelijk doel? De Zonnebloem in den Haag maakt graag gebruik van uw talent. Wij zullen blij zijn met uw inzet van enkele dagen per maand.

Zo’n 350 vrijwilligers werken in acht afdelingen binnen den Haag. Zij zetten zich in om voor mensen met een fysieke handicap allerlei activiteiten te ontplooien. Huisbezoek, dagboottochten, picknickdagen, Keukenhof, kerst shoppen, etc. Met deze activiteiten bezorgen zij mensen een vaak onvergetelijke dag, ochtend of middag.

Coördinator Bezoekwerk

Als coördinator Bezoekwerk verricht u de vrijwillige werkzaamheden vanuit een afdeling binnen regio Den Haag. U bent verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van de vragers voor bezoek, dit zijn onze gasten, en de vrijwilligers Bezoekwerk.

De Zonnebloemvrijwilliger biedt gezelschap, een gesprek, samen interesses delen, samen een boodschap doen of iets anders ondernemen. De vrijwilliger en de gast maken hier samen afspraken over. U onderhoudt contacten met de bezoekvrijwilligers en de gasten. Natuurlijk houdt u het afdelingsbestuur op de hoogte van het reilen en zeilen van de essentiële pijler van de Zonnebloem: het bezoeken van gasten met een lichamelijke handicap om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Daarnaast brengt u het cursusprogramma onder de aandacht van de vrijwilligers.

De gemiddelde tijdsbesteding van deze functie is een dagdeel per week.

Wat gaat u doen?

 • het begeleiden en stimuleren van afdelingsvrijwilligers bezoekwerk bij hun werkzaamheden
 • het stimuleren van vrijwilligers om deel te nemen aan cursussen
 • het samenwerken en overleg voeren met andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur
 • het organiseren van themabijeenkomsten, waarin het bezoekwerk centraal staat

Wat vragen wij?

 • sociaal vaardig/ goede contactuele eigenschappen
 • luisterend oor
 • integer
 • goede mensenkennis
 • inlevingsvermogen
 • organisatorische kwaliteiten
 • kunnen samenwerken in een team
 • kennis van diensten en instellingen in de welzijn- en gezondheidssector in de woonplaats en regio

De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week.

Wat stellen we daar tegenover?

 • zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden
 • afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
 • zinvolle vrijetijdsbesteding
 • ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden
 • nieuwsbrief voor vrijwilligers
 • aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem
 • kosten die gemaakt worden voor de uitvoering van de functie worden uiteraard vergoed

Is de functie van coördinator bezoekwerk van een afdeling/wijk iets voor u?

Meld u aan via ons e-mailadres: Welkom@Zonnebloemdenhaag.nl .
We nemen dan spoedig contact op voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie vooraf?

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met mevrouw Esmé van der Helm, telefoonnummer 06-51616526

Buddy Pangemanann

06-28626703
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Buitenactiviteiten
 • Evenementen en festivals