Bustocht 2015

Zonnebloem afdeling

Bustocht naar de Veluwe met een rondrit in een huifkar.

Dinsdag 2 juni de huifkartocht van De Zonnebloem

Nadat we uitgezwaaid worden, vertrekken we uit Diemen Noord. In de bus is een gezellige sfeer. De buschauffeur vertelt het een en ander over de omgeving.

Rond half 12 komen we in Eerbeek aan bij restaurant Heideroos. De tafels zijn gezellig gedekt en na de koffie wordt de soep rondgedeeld. Verschillende soorten brood, fruit en een kroket zorgt ervoor dat we meer eten dan anders. En natuurlijk wordt er druk bijgepraat met elkaar.

Rond half twee komen de huifkarren. Een is voorzien van een lift, de ander krijgt de luie trap van de buschauffeur. Mooie paarden trekken de kar door het bos  en het weer is veel beter dan voorspeld was. In de eerste huifkar wordt druk gezongen als het restaurant in zicht is. Daar nuttigen we nog een laatste drankje en gaan met de bus naar  huis.

Onderweg komen een paar spatjes, maar wij zitten lekker droog in de bus. Rond 17.00 uur komen we weer in Diemen Noord aan waar de chauffeurs van de auto’s staan te wachten op de gasten.

Iedereen kijkt terug op een goed verzorgde dag en daar mag de Zonnebloem Diemen weer trots op zijn!


Corrina Hibbel

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken