Kerststukje maken

Zonnebloem afdeling

Onder begeleiding een kerststukje maken

Kerststukjes maken met de Zonnebloem Diemen

Dinsdag 8 december zijn er 30 gasten die een kerststukje komen maken. Ria heeft weer voor leuke materialen gezorgd. De rode kerstbal neemt een centrale plaats in van het kerststuk.

Voor de pauze is iedereen bezig om kleine takjes in het oase te steken rondom de grote rode kerstbal. Ondertussen wordt er gezellig gepraat aan de tafels, er is een gezellige sfeer en ook wordt er  een kerstlied gezongen. Na de koffie, thee of frisdrank met chocolade en koek gaan we na de pauze verder met de versiering aan te brengen.

Als verrassing heeft Ria goud kleurige kerstballen meegenomen en komt bij iedereen langs om nog rode- of goudkleurige strikjes aan te brengen en waar nodig een helpende hand te bieden. Het kerststuk wordt steeds mooier. En dan krijgt iedereen nog lichtjes om het kerststuk op te fleuren daarmee was iedereen ontzettend blij en dat maakte het kerststuk helemaal af.

De chauffeurs kwamen weer van alle kanten en iedereen werd weer naar huis gebracht. De gasten gingen voldaan naar huis en de medewerkers  van De Zonnebloem Diemen kunnen weer terug kijken op een geslaagde activiteit.

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken