Kerstviering 2015

Zonnebloem afdeling

De traditionele Kerstviering

Kerstfeest 2015 Zonnebloem

Dinsdag 15 december Kerstfeest in de voetbalkantine FC Diemen. Het zag er weer verzorgd uit; leuke kerstversiering en mooie tafelkleden. De gasten hadden er zin in en kochten loten voor de loterij.

De tafel stond vol prijzen en Monique had een goede harde stem om de nummers op te noemen, want de microfoon liet verstek gaan. Vele blije gezichten namen de prijsjes in ontvangst. Bij de koffie een lekker gebakje  en na de borrel kwam de keukenploeg met een voorafje van gerookte kip.

Daarna werd er alcoholvrije wijn geschonken bij het hoofdgerecht kiprollade met champignonsaus, groente en aardappelroosjes. Inmiddels kwam de muziek binnen en tijdens het toetje ijs met peer, slagroom en chocolade klonken de muzikale noten door de kantine.

De kerstman was ook nog even van de partij. Na de luisterliedjes volgde na de pauze de Hollandse meezing liedjes en natuurlijk de polonaise. Daarna werd de middag weer afgesloten met: “We hebben een woonboot en ligt in de Amstel” en  ” We'll meet again”.

De chauffeurs kwamen iedereen weer ophalen en de gasten gingen met een blij gezicht na een gezellige dag weer naar huis.

Iedereen kan met een voldaan gevoel terug kijken op een geweldige dag!

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken