Uitje naar Almere

Zonnebloem afdeling

Met een klein gezelschap brengen we een bezoek aan Stichting Aap en de Kemphaan.

Op donderdag 12 mei zijn we met het Cordaanbusje in klein gezelschap naar Stichting Aap en de Kemphaan in Almere gegaan. We hadden prachtig weer en iedereen had er zin in. Eerst hebben we gewandeld rond de kooien van Stichting Aap. De kooien waren ver van de toeschouwers geplaatst op het apeneiland, want de apen zijn aardig getraumatiseerd. Toen de apen ons in de gaten kregen, maakten ze rare sprongen en klapten in hun handen. Gelukkig vangt Stichting Aap deze apen goed op, wnat het is triest hoe mensen met de apen zijn omgegaan.

Daarna zijn we naar de Kemphaan gegaan, dat zijn de buren van Stichting Aap. Bij de Kemphaan hebben we lekker iets gedronken en gegeten en zaten we lekker in het zonnetje. Ook maakten we een rondje in de winkel en gingen met onze aankopen naar het busje. In de middag waren we weer in Diemen. Iedereen had het naar zijn zin en we boften met het mooie weer.

(tekst: Corrina Hibbel).

 

 

 

 

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken