Carnaval bij de Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

Een gezellige dag met natuurlijk weer een hapje en een drankje, de loterij en entertainment. Dit keer in geheel in het teken van carnaval.

De Zonnebloem viert Carnaval

Dinsdag 28 februari reden de auto ’s weer af en aan om de gasten naar het Carnavalsfeest in de voetbal kantine te brengen.  De zaal was versierd met ballonnen, maskers van Carnavalsfiguren en waaiers. Verschillende gasten kwamen verkleed en iedereen kreeg een bloemenkrans om. 

Er werden veel loten gekocht en de tafel stond vol met leuke prijzen. In de pauze van de loterij werd het tijd voor een drankje. En daarna weer verder met het verdelen van de prijzen.

De tafels werden gedekt en de kroketten gingen de frituur in. De broodjes kroket, krentenbollen en ijs

vielen goed in de smaak.

Na het eten kwamen de hoedjes en fluitjes op tafel en werden de blauwe polo’s omgewisseld voor gekke kledij, pruiken, maskers en hoeden.

We kunnen terugkijken  op een zeer geslaagd canavalsfeest.

Het was een gezellige boel en door de goede keuze van de muziek werden er vele polonaises gelopen en gerold in de rolstoel.

Iedereen ging met bloemenkrans, hoedjes en rol  -fluitjes naar huis. We kunnen weer terug kijken op een gezellig, sfeervol Carnaval Zonnebloemfeest.

Tekst Corrina Hibbel

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken