Kerstviering

Zonnebloem afdeling

Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek samen alvast in kerststemming komen

Kerstviering met de Zonnebloem.

Ondanks de sneeuw werden de gasten keurig voor de deur opgehaald. Daarna was er koffie met een gebakje. Ondertussen werden er lootjes verkocht. Eerst werd het Kerstverhaal verteld door Pastor Tönis. Daarna begon de loterij In de pauze van de trekking was er een drankje en daarna ging de loterij verder. Er was voor iedereen een prijsje.

Toen werd er een uitgebreide 3-gangen lunch, gemaakt door de vrijwilligers van de Zonnebloem, opgediend, Het nagerecht werd aangeboden door Albert Heijn Diemen.

Ondertussen werden voorbereidingen getroffen voor een spetterend optreden van ‘La Donna Mobile’. Muziek in de trant van André Rieu. Vrolijke operaliederen afgewisseld met tangomuziek en prachtige kerstliedjes. Er werd naar hartelust meegezongen en er werd ook nog gedanst.

Om 16.00 uur kwamen de chauffeurs weer om alle gasten naar huis te brengen. Het was een supergezellige dag met een voortreffelijke verzorging. Dank je wel vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Diemen en Albert Heijn!

Tekst: Ankie van Wijngaarden

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken