Zandsculpturen

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan de Zandsculpturen in Garderen

Zandsculpturen Garderen

Dinsdagochtend 17 oktober vertrok de bus om 10.30 uur uit Diemen Noord.  Na een snelle bustocht kwamen we in Garderen bij de Beeldentuin aan. De rollators en rolstoelen werden uitgeladen en gingen we richting de eetzaal: “Op het schip”. Daar kregen we koffie, thee. soep en broodjes. Er was een gezellige sfeer en iedereen was gezellig met elkaar aan het praten.

In kleine groepjes liepen we langs de zandsculpturen er was een gedeelte binnen en buiten. Halverwege werd er een film gedraaid waarin werd getoond hoe alles opgebouwd wordt. Als laatste komt Rob de tuinman, bekend van de tv, met zijn mannen om de tuin aan te leggen.

 In de overdekte hal werden er spelletjes uitgebeeld in zand. Daarna even op het terras of in het restaurant gezeten om ijs te eten of iets te drinken.

Rond 14.45 gingen we weer richting bus. De chauffeur had een mooie terugreis voor ons uitgestippeld. Zo kwamen we via Putten, Nijkerk  via de Noordoostpolder weer in Diemen.

Conclusie: Een geslaagde dag!

Tekst: Corrina Hibbel

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken