Zonnebloemdag in het teken van Carnaval

Zonnebloem afdeling

Een gezellige dag om alvast in de stemming te komen voor Carnaval

Dinsdag 6 februari vierden we Carnaval met de Zonnebloem. We begonnen met koffie, thee en iets lekkers daarna werden de loten verkocht. De prijzentafel stond vol leuke prijsjes en na afloop waren er weer vele blijde gezichten.

Daarna serveerde de keukenploeg een broodje hamburger met sla, uien en zuur. Voor wie nog trek had was er een krentenbol met kaas. En natuurlijk een ijsje met slagroom en mandarijntjes.

De muziek kwam binnen en iedereen van de vrijwilligers verscheen in carnavalskostuum. Ook de gasten hadden hoedjes op en slingers om. En dit jaar hadden we een echte Prins Carnaval met een de enige echte Zonnebloemketting om.

In de polonaise liep ook de burgemeester mee. En verschillende gasten maakten een praatje met de burgemeester en zijn aanstaande vrouw. Zijn bezoek werd door iedereen erg gewaardeerd. ’s Avonds stond er meteen een bericht bij de burgemeester op zijn facebook.

De middag werd afgesloten met de woonboot.

De chauffeurs kwamen de gasten weer ophalen en brachten ze weer keurig naar huis.

We kunnen weer terug kijken op een geslaagd Carnavalfeest!

Tekst: Corrina Hibbel

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken