Scheveningen

scheveningenjpg

Een dagje Scheveningen met de bus.

Scheveningen 11 juli 2018

 

In Diemen Noord stond de touringbus en iedereen was mooi op tijd om te vertrekken naar Scheveningen. Na een voorspoedige busreis kwamen we aan bij het restaurant waar de koffie klaar stond. Voor de rolstoelen was een aparte plek die echt niet gezellig was. Door bemiddeling van Marion kregen ze een plek bij de groep met uitzicht op zee. Na de koffie kwam de kibbeling met saus op tafel en onder genot van een drankje zaten we lekker te eten.

Daarna met de lift naar buiten naar  de boulevard, maar helaas door alle strandtenten kun je de zee eigenlijk niet zien. Het is flink vol gebouwd in de loop der jaren.

Lekker bij praten op de boulevard onder genot van een ijsje genieten van het mooie weer. Om 14.30 uur gingen we allemaal weer naar de bus.

De buschauffeur deed een rondtoer door Den Haag en vertelde over alle toeristische bezienswaardigheden. We werden goed verwend door AH met reepjes en drinken en een rol pepermunt door familie Voorn.

Rond half 5 kwamen we weer in Diemen Noord aan en kunnen we weer terug kijken op een gezellige dag.

 

Tekst: Corrina Hibbel

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken