Kerstviering 2018

kerstvieringjpg

Een gezellige dag met een hapje en een drankje om alvast in de stemming te komen voor de Kerst.

Rond 10.00 uur waren alle gasten aanwezig om te genieten van een ongetwijfeld gezellige dag. Er werd koffie met een overheerlijk (kerst)gebakje geserveerd. Ondertussen werden er loten verkocht. De cadeautafel stond boordevol met de prachtigste attenties. Er werden 1000 loten verkocht en ook al won je niets, je kreeg dan toch een leuke attentie. Niemand ging dus met lege handen naar huis.

Na de loterij werd er een glaasje alcoholvrije champagne geserveerd om de feestdagen alvast in te luiden. Daarna kwam er een overheerlijke lunch op tafel: een kipsalade als voorgerecht. Daarna rollade met champignonsaus, aardappelrosetjes en verschillende groenten. Het nagerecht van verschillende soorten ijs werd door Albert Heijn geserveerd. 

Nog nagenietend van de lunch werden we getrakteerd om een prachtig optreden van de groep Timeless uit Lelystad, geen onbekende voor onze afdeling. Eerst was er een onderdeel met kerstliedjes die we allemaal wel konden meezingen. Na de pauze, waarin we een drankje en een hapje kregen, zongen de groep allerlei bekende nummers.

Rond vier uur kwamen de chauffeurs hun gasten weer ophalen en gingen we voldaan naar huis om daar nog even na te genieten van een heerlijke middag.

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken