Zonnebloemdag

zonnebloemenjpg

Een extra feestelijke dag ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van onze afdeling

We hebben weer kunnen genieten van een hele gezellige dag. Dit keer extra feestelijk omdat onze afdeling 70 jaar bestaat. De zaal was daarom extra feestelijk versierd. We begonnen met een heerlijk kopje koffie met gebak. Ondertussen werden er lootjes verkocht voor de tombola. Voordat de loterij begon heette de voorzitter alle gasten van harte welkom. Ook waren er hartelijke woorden van mevrouw Joke Borst van het regiokantoor Noord Holland en van mevrouw Tineke Teunen van de afdeling Groot Amsterdam. 

Er waren prachtige prijzen te verdienen bij de tombola en ook degenen die geen prijs wonnen kregen toch een leuk presentje.

Daarna was het tijd om te lunchen. Deze extra feestelijke maaltijd was met liefde bereid door de keukenploeg. Iedereen heeft heerlijk zitten eten. 

Na de lunch was er een optreden van Paul Meijaard. Hij maakte het feest compleet met leuke meezingnummers en ook de polonaise ontbrak niet.

Rond half vier was het feest voorbij en werden de gasten door hun chauffeurs weer opgehaald en veilig thuis afgeleverd. 

Het was een geweldige dag!

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken