Beeld en Geluid

beeld-en-geluidpng

Een bezoek aan het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum

Vandaag met de Zonnebloem naar Beeld en Geluid in Hilversum geweest. De gasten werden rond kwart voor twaalf van huis opgehaald en naar het winkelcentrum in Diemen Noord gebracht. Daar stond de bus al klaar. Toen alle gasten in de bus zaten kon de reis beginnen In de bus kregen we een lunchpakket aangeboden door Albert Heijn en Riedel (de pakjes drinken) en verzorgd door de vrijwilligers.

Rond 13.00 uur kwamen we in Hilversum aan en werden we begeleid naar een zaal waar een presentatie werd gegeven. Er werd wat verteld over het gebouw en we kregen heel veel fragmenten uit oude programma's te zien, zoals Dagboek van een Herdershond, Swiebertje, De Fabeltjeskrant, Spelshows. Na ongeveer een uur werd dit onderdeel afgesloten en gingen we naar beneden voor een kopje koffie of thee met een heerlijk tv-gebakje. We hadden nog even tijd om rond te snuffelen in de winkel. Daarna zijn we binnendoor weer naar Diemen gereden. Daar stonden de chauffeurs alweer klaar om de gasten naar huis te brengen. Het was een hele gezellige middag.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers die zich weer enorm hebben ingespannen om er voor de gasten een geweldige middag van te maken.

Tekst: Ankie van Wijngaarden (gast)

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken