Kerstviering 2019

kerstviering-11jpg

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de kersttijd ingeluid.

Vandaag was de traditionele kerstviering van de Zonnebloem. Om 9.30 uur werden de gasten opgehaald van huis en naar de feestlocatie, de kantine van SV Diemen, gebracht.

Bij binnenkomst kregen de gasten een kopje koffie met een overheerlijk gebakje gemaakt door Eddy Hibbel. Ondertussen was er gelegenheid om lootjes te kopen. In de pauze van de lootjestrekking kregen de gasten een drankje aangeboden en daarna ging het cadeaufestijn weer door. De cadeaus werden beschikbaar gesteld door de vrijwilligers, Albert Heijn Diemen en de firma Püttmann Juweliers. Iedereen had sowieso prijs.

Voor de lunch was er voor de liefhebbers champagne. De keukenploeg had zich enorm uitgesloofd op de maaltijd. Het was overheerlijk.

Na de lunch kwam het entertainment. Paul Meijaard kwam ons helemaal in de stemming brengen voor de kerst. Hij is al vaker bij ons geweest en staat garant voor vrolijkheid en plezier. Zijn zoon, Roy, kwam ook nog even langs en heeft een paar mooie liedjes ten gehore gebracht. Alles natuurlijk in kerstsfeer. In de pauze was er weer een hapje en een drankje voor iedereen.

Als extra verrassing kwamen de burgemeester, Erik Boog, en zijn vrouw Wahida langs. Zij maakten overal een praatje en er werden vele foto's gemaakt. Het burgemeestersechtpaar gaf het startsein om de dansvloer op te gaan, waarna hij ook met een aantal gasten een dansje waagde.

Veel te vlug kwam er een einde aan dit ontzettend leuke kerstfeest. De chauffeurs kwamen hun gasten weer ophalen om ze veilig thuis af te zetten.

Ook deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door de enorme inzet van alle vrijwilligers, die zich zo vol overgave inzetten om het de gasten naar de zin te maken.
Dank jullie wel: Carin, Corrina, Ed, Edith, Ellen, Elsa, Hans, Harry, Henk, Ina, Jetty, Jopie, Lidy, Loes, Marion, Marry, Monique, Rathy, Ria, Rob, Steef, Trudy.

Sylvia Raveling

06-22574438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken