Registratienummer aanvragen

De Zonnebloemauto is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, scootmobiel of rollator. Om de rolstoelauto te kunnen huren, moet je eerst een registratienummer aanvragen. Dit nummer kun je aanvragen wanneer je gebruik maakt van een rolstoel, scootmobiel of rollator, of als je de Zonnebloemauto voor iemand anders wilt huren.

De administratiekosten hiervoor zijn éénmalig € 10,-. Als je een registratienummer bestelt, wordt dit bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven. Je ontvangt per direct een email met het registratienummer. Hiermee kun je dan direct een Zonnebloemauto reserveren. Neem bij vragen contact op met het Contactcentrum.

*
Helaas, u kunt deze auto niet huren.
*
*
*
*
*
*
*
Het adres wordt automatisch opgehaald.
*
*
*

De Zonnebloemauto mag alleen gebruikt worden voor het vervoer van rolstoel of scootmobiel incl. de gebruiker hiervan. Indien de gebruiker de Zonnebloemauto gebruikt voor andere doeleinden dan vervoer van rolstoel en/of scootmobiel inclusief gebruiker zal het commerciële tarief van € 100,- per dag in rekening gebracht worden.

De Zonnebloem gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten, diensten en marketingdoeleinden. Wil je meer weten over de Zonnebloem en jouw gegevens, lees dan meer in onze privacyverklaring.

Door dit formulier te versturen geef je toestemming aan Nationale Vereniging de Zonnebloem (Zorgvlietstraat 491, 4834 NH te Breda, Nederland, incassant ID: NL03RABO0108901998) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden)