Terugblik op geslaagde Theatermiddag

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 18 oktober '16 beleefden onze gasten veel plezier aan de interactieve middag met veel zang, welke door stichting ROES in De Pannenhoef in Oosterhout werd opgevoerd.

'Volgend jaar weer' en 'het was een supergeslaagde middag' waren enkele reacties na afloop van het optreden door de vier leden van stichting ROES. Contrasten tussen vroeg en nu waren de rode draad in het programma. Van een cassettebandje dat met een pen strak gedraaid moest worden tot aan de I Pod. Van ouderwets de was strijken met de strijkbout op de kachel tot aan het maken van een 'selfie'met het publiek op de achtergrond.

De gasten zongen lekker bekende nummers van o.a. Willeke Alberti en Ben Cramer mee. Of waagden zich met de artiesten Richard Spijkers, Danielle van Stockhausen, Mirjam Sengers en Rowan Boele in het middenpad aan een dansje!!

In de pauze was er voor alle gasten en vrijwilligers iets lekkers bij de koffie en thee. Helaas verlieten de gasten na afloop in de stromende regen de zaal. Maar dat kon de pret niet drukken!!

Jan van Vessem

06-57982352
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals